Nedrom Kunststof Kozijnen B.V. is een zusterbedrijf van Onderhoudsbedrijf Baksteen, dat in 2007 is opgezet door Gica Ion. Tijdens de klussen en projecten van Baksteen hadden wij regelmatig te maken met klanten die voor de verbouwing ook op zoek waren naar nieuwe, gedegen kozijnen. Het idee om een eigen kozijn bedrijf op te zetten was snel geboren!

Wij zijn op zoek gegaan naar een betrouwbare leverancier die goede kwaliteit kozijnen fabriceert tegen een betaalbare prijs. En die hebben wij gevonden. QFORT is in Europa één van de grootste producenten op het gebied van kozijnen, zowel kunststof als aluminium, met de juiste prijs-kwaliteitsverhouding.

Hierdoor heeft Nedrom altijd de meest passende aanbieding voor uw specifieke situatie. Onze ervaren monteurs staan garant voor het vakkundig monteren van de kozijnen en het tot in de puntjes afwerken van de binnenzijde conform uw wensen.

U bent van harte welkom in onze showroom, Sloterweg 163-A Badhoevedorp. Daar kunt u op uw gemak onze kozijnen bekijken en vrijblijvend vragen stellen aan onze collega's. Ook zijn we altijd bereikbaar voor vragen via mobiel of e-mail. Tot ziens!

Nedrom Kunststof Kozijnen B.V.

Kantoor:
Pieter Borstraat 20
1065 AE Amsterdam
Showroom:
Sloterweg 163-A
1171 CM Badhoevedorp

Tel: 020-8468114
Mobiel:
06-24962412
E-mail: info@nedrom.nl
KvK-nummer: 61954128