U bent aannemer, zzp-er, lid van een VvE of uw werkt voor een woningcorporatie en u bent op zoek naar nieuwe kunststof kozijnen. Dan bent u als zakelijke klant bij Nedrom aan het goede adres. Nedrom verzorgt niet alleen de productie van kunststof kozijnen, maar begeleidt ook het volledige traject van inmeting tot montage. Vul het contactformulier in of stuur een mail naar info@nedrom.nl  Onze adviseur neemt spoedig contact met u op.

Snelle levertijd en korting voor de zakelijke klant

Nedrom heeft een snelle levertijd voor zakelijke klanten. Een gerichte offerte heeft u al snel in huis. De nieuwste machines en productieprocessen zorgen tevens voor snelle fabricatie en levering.

Als u ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel kunt u bij Nedrom zakelijke korting op kunststof kozijnen krijgen. De hoeveelheid kozijnen in de offerte of de afname op jaarbasis bepalen de hoogte van de korting. Profiteer van deze extra zakelijke korting. Stuur een mail naar info@nedrom.nl en voeg een uittreksel van de KvK toe. Wij maken voor u een scherpe offerte!

Zakelijke voordelen:

  • Eerlijkheid, gedrevenheid en kennis
  • Gegarandeerd de beste materialen
  • Snelle levering
  • Volledige projectbegeleiding
  • Met of zonder montage
  • Vakkundig advies

Contact kunststof kozijnen zakelijk

Bent u aannemer, zzp-er, lid van een VvE of werkt u voor een woningcorporatie? Vul ons contactformulier in en maak een afspraak met onze adviseur. Of stuur een mail naar info@nedrom.nl met een uittreksel van de KvK en eventueel tekeningen en/of foto’s. Wij gaan aan de slag en maken een passende offerte voor u.

Kom een keer langs in onze showroom, Sloterweg 163-A Badhoevedorp. Daar kunt u onze kozijnen zien, voelen en zelf beoordelen. We zijn er om uw vragen te beantwoorden en met u te brainstormen. Keuzes genoeg!

Project bedrijf dubbelglas installeren in bestaande houten kozijn Winkelpui, Den Haag

Dubbelglas installeren in bestaande houten kozijn Winkelpui, Den Haag