Nedrom Kunststof Kozijnen B.V. staat bekend om kunststof kozijnen van goede kwaliteit en duurzaamheid.

Onze ramen, deuren en schuifpuien van het Duitse merk Veka® en aluplast zijn kunststof kozijnen van goede kwaliteit, die een lange tijd meegaan en bovendien een garantieperiode van 10 jaar hebben. Ook worden de kozijnen standaard geleverd met HR++ isolatieglas met een sterk isolerende werking.

Naast de uitstekende isolatiewaarden is een ander groot voordeel van onze kunststof kozijnen het onderhoudsgemak.
U hoeft zich namelijk na het plaatsen van kunststof geen zorgen meer te maken over schilderwerk of houtrot.
De kozijnen hoeven enkel te worden schoongehouden, bijvoorbeeld tijdens het zemen van de ramen.

Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat de kunststof kozijnen van goede kwaliteit spoedig en vakkundig worden gemonteerd, waarbij ook de binnenzijde van de nieuw geplaatste kozijnen netjes wordt afgewerkt.

De kozijnen kunnen in alle kleuren en maten worden geleverd, met vlak- of blokprofiel (zie hieronder) en talloze andere opties zoals o.a. de keuze voor een vast raam of een draai-kiepraam, ventilatieroosters en beslagtype.

Kunststof kozijnen van goede kwaliteit

Nedrom Kunststof Kozijnen garandeert sterke isolatiewaarden, simpel onderhoud en goede kwaliteit.

Kunststof Kozijnen van goede kwaliteit van de fabriek Qfort

Veka® TOPLINE kunststof kozijnen van goede kwaliteit

Afhankelijk van uw voorkeur kunt u bij ons kiezen uit twee verschillende modellen: TOPLINE AD of TOPLINE NL.
TOPLINE AD heeft een modern, afgeschuind profiel dat uitermate geschikt is voor woningen met een eigentijdse bouwstijl. De speciaal gevormde staalversterkingen maken deze kozijn profielen extra stevig en stabiel.
– Het verdiepte kozijn systeem van TOPLINE NL maakt het mogelijk om naar binnen en naar buiten draaiende ramen en deuren toe te passen met behoud van de dieptewerking. TOPLINE NL is speciaal voor de Nederlandse markt ontwikkeld, rekening houdend met de eisen uit het Bouwbesluit.

Kunststof kozijnen goede kwaliteit Veka Topline AD

 

TOPLINE AD

TOPLINE AD is een kunststof kozijn profielen systeem van Veka® dat zich onderscheidt door eigentijdse vormgeving, hoge isolatiewaarde, geluidswering en duurzaamheid. Het afgeschuind profiel geeft de kozijnen een moderne uitstraling die uitstekend past bij de huidige architectuur. TOPLINE AD is de bewuste keuze voor moderne woningen en vernieuwende architectuur, een product helemaal van deze tijd!

 

 

VEKA toplineNL kunststof kozijnen van goede kwaliteit

 

TOPLINE NL

Met TOPLINE NL van Veka® geeft u elke woning een eigen uitstraling. Deze kunststof kozijn profielen van topkwaliteit zijn speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse markt en sluiten dan ook naadloos aan op de eisen van het Bouwbesluit. TOPLINE NL is een verdiept kozijn systeem met een belangrijk voordeel: het past uitstekend binnen de Nederlandse architectuur. Bovendien is TOPLINE NL door het verdiepte profiel uitermate geschikt als hoogwaardige en duurzame vervanging van bestaande kozijnen.

Heeft u vragen over onze producten of wilt u een offerte op maat? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u ook graag te woord via mobiel of via e-mail.